Nogmaals welkom op onze website.

Wat leuk dat u een kijkje neemt. 

Ik ben Karin Roijmans, en woon samen met mijn man, zoon en dochter in Steenbergen.
Wij zijn een kleinschalige cattery met 1 kater en 5 poezen, en labrador Max.

Wij proberen vooral te fokken op gezondheid, en om zo dicht mogelijk bij de originele rasstandaard te blijven. Eens per jaar proberen wij al onze poezen te laten dekken, zodat ze allemaal 1 keer in het jaar een nestje krijgen. Overigens zijn wij lid van NEOCAT.

In mei 2014 hebben wij onze eerste kater gekocht, Langlifis ok Heilla's Einar. Wij zijn hierdoor zo verliefd geworden op dit prachtige natuurras, dat wij in april 2015 onze eerste poes hebben gekocht, Grethe Fra Jerriks Smykkeskrin.
Verder hebben wij onze cattery nog uitgebreid met 2 poezen, in juni 2015 is Wild Cat's Gold Dust Woman Goldie bij ons komen wonen. En zijn wij in augustus 2015 naar Italië gevlogen om Mondriaan Dei Gatti Vikinghi a.k.a.Gunna een nieuw huisje te mogen geven.

In December 2016 hebben wij ons eerste nestje gekregen, de combinatie *Int. CH Langlifis ok Heilla's Einar X *CH Grethe Fra Jerriks Smykkeskrin, daaruit hebben wij de poezen Ayla & Adin Från Stenfjällen gehouden. Hierbij zijn wij gestart met het fokken van Noorse Boskatten en hebben wij met trots Cattery Från Stenfjällen opgericht.

Kijk rustig eens rond. Heeft u verder nog vragen, of wilt u meer informatie?

U kunt ons altijd contacteren